- 250 g de llet
- pell de llimona
- 1 branca de canyella
- Llesques de pa del dia anterior
- 1 ou
- 50 g de sucre
- Sucre glass
- Canyella en pols
Preparació:
Infusionem la llet amb la pell de la llimona, els 50 grams de sucre i la branca de canyella.
Quan la llet comenci a bullir la treiem del foc i hi afegim les llesques de pa tallades, les deixem en remull a la llet una hora.
Després les deixem en una reixa de fornque l'haurem colocat a sobre d'una safata, i deixem que s'escorrin una miqueta. Quan ja s'hagin escorregut batem l'ou, posem les llesques en el ou i les fregim en oli ben calent. Quan ja haguem fregit totes les llesques les posem en paper absorbent i finalment les espolvorejem amb canyella en pols i sucre glss, i llestes per menjar! Us en llepareu els dits!

Si teniu alguna idea d'alguna recepta, o voleu saber com es fa una, ens ho dieu als comentaris i la penjarem!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada