Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

diumenge, 3 de juliol del 2016

Torrijas

Ingredients:


  • 250 g de llet
  • pell de llimona
  • 1 branca de canyella
  • Llesques de pa del dia anterior
  • 1 ou
  • 50 g de sucre
  • Sucre glass
  • Canyella en pols

Preparació:

Infusionem la llet amb la pell de la llimona, els 50 grams de sucre i la branca de canyella.
Quan la llet comenci a bullir la treiem del foc i hi afegim les llesques de pa tallades, les deixem en remull a la llet una hora.
Després les deixem en una reixa de fornque l'haurem colocat a sobre d'una safata, i deixem que s'escorrin una miqueta. Quan ja s'hagin escorregut batem l'ou, posem les llesques en el ou i les fregim en oli ben calent. Quan ja haguem fregit totes les llesques les posem en paper absorbent i finalment les espolvorejem amb canyella en pols i sucre glss, i llestes per menjar! Us en llepareu els dits!
Aquí us deixem amb el vídeo de l'elaboració i amb la foto de les nostres torrijas. Esperem que us agradi!!

Si teniu alguna idea d'alguna recepta, o voleu saber com es fa una, ens ho dieu als comentaris i la penjarem!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada