Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

divendres, 29 de juliol del 2016

Macarons de maduixa

Ingredients (20 macarons):

- 3 clares
-35 g de sucre
- 125 g de farina d'ametlles
- 150 g de sucre glas
- 2 gotes de colorant vermell en pasta
- Melmelada de maduixa

Preparació:

Barreja la farina d'ametlles amb el sucre glass i tamissa-ho tot tres cops. Reserva-ho

Monta les clares i el sucre a punt de neu. Afegeix e colorant  acaba-ho de batre fins a obtenir un color homogeni.

Afegeix la barreja de la farina i el sucre glas mitjançant moviments envolvents amb l'ajuda d'una espàtula.

Introdueix la massa en una mànega pastissera de boqueta gran i llisa, i forma els macarons seguint la plantilla (us expiquem com fer-la a baix de la recepta).

Deixa'ls reposar durant una hora, mentrestant preescalfa el forn a 140ºC.
Quan ja hagin reposat posa'ls al forn durant 12 minuts

Deixa refredar el macarons a sobre de la plata de forn, un cop freds, ompla'ls amb melmelada de maduixa i uneix les dos meitats.

PLANTILLA

Prepara una làmina de paper de forn i dibuixa cercles de 3 cm de diàmetre amb un retolador de tinta comestible (opcional).
Guia't amb aquestes marques perquè els macarons siguin de la mateixa mida.

TRUCS PER A UNS MACARONS PERFECTES

- Golpeja la placa del forn quan hagis posat els macarons crus, així eliminaràs les bombolles d'aire que podrien fer-li esquerdes

- Deixa reposar els macarons en cru durant un mínim de 30 minuts i un màxim de 2 hores

- Si els deixes reposar un dia a la nevera abans de tastar-los estaran molt més bons

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada