
-35 g de sucre
- 125 g de farina d'ametlles
- 150 g de sucre glas
- 2 gotes de colorant vermell en pasta
- Melmelada de maduixa
Preparació:
Barreja la farina d'ametlles amb el sucre glass i tamissa-ho tot tres cops. Reserva-ho
Monta les clares i el sucre a punt de neu. Afegeix e colorant acaba-ho de batre fins a obtenir un color homogeni.
Afegeix la barreja de la farina i el sucre glas mitjançant moviments envolvents amb l'ajuda d'una espàtula.
Introdueix la massa en una mànega pastissera de boqueta gran i llisa, i forma els macarons seguint la plantilla (us expiquem com fer-la a baix de la recepta).
Deixa'ls reposar durant una hora, mentrestant preescalfa el forn a 140ºC.
Quan ja hagin reposat posa'ls al forn durant 12 minuts
Deixa refredar el macarons a sobre de la plata de forn, un cop freds, ompla'ls amb melmelada de maduixa i uneix les dos meitats.
PLANTILLA
Prepara una làmina de paper de forn i dibuixa cercles de 3 cm de diàmetre amb un retolador de tinta comestible (opcional).
Guia't amb aquestes marques perquè els macarons siguin de la mateixa mida.
TRUCS PER A UNS MACARONS PERFECTES
- Golpeja la placa del forn quan hagis posat els macarons crus, així eliminaràs les bombolles d'aire que podrien fer-li esquerdes
- Deixa reposar els macarons en cru durant un mínim de 30 minuts i un màxim de 2 hores
- Si els deixes reposar un dia a la nevera abans de tastar-los estaran molt més bons
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada