Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dilluns, 25 de juliol del 2016

Milfulles de crema pastissera, nata i gerds

Aquesta recepta és una recepta dolça i amb fruita. L'estiu és el millor temps per fer-la perquè és quan la fruita és més bona i hi ha més varietat. Us deixem amb la recepta:

Ingredients:

-Pasta de full

Per a la crema pastissera:

- 1 litre de llet sencera
- 250 g de sucre
- 50 g de maicena
- 50 g de farina
- 6 ous
- la pela d'una taronja (sense la part blanca)
- Dues beines de vainilla

Per la nata:

- 1 l de nata
- 50 g de sucre


Per al decorat: 

Fruita del temps, nosaltres hi hem posat gerds, que, a part de que és una de les nostres fruites preferida, té un toc àcid i queda molt bé amb la nata dolça.

Elaboració:

Posem a infusionar la llet amb les beines de vainilla (obertes per la meitat perquè així deixen anar més el seu sabor) i la pela de taronja. 

Posem en un bol el sucre, la farina i la maicena i ho remenem una miqueta afegim els ous un a un (quan un estigui ben incorporat afegim l'altre) no fiquem els sis ous, posem només cinc, l'altre el reservem.
Afegim la barreja a la llet que s'està infusionant, ho barregem i ho posem en un bol. Ho tapem amb paper film i ho posem a la nevera.

Muntem la nata amb el sucre i la posem a la nevera.

Agafem la pasta de full i la tallem amb un motlle i les punxem una mica amb la forquilla.
Batem l'ou que hem reservat i amb un pinzell de cuina pintem la part de dalt de la massa. 
Fiquem la pasta al forn, que haurem preescalfat a 180 ºC a dalt i a baix, les treurem quan quedin dauradetes. Un cop tretes els hi tirem una mica de sucre glas per sobre.

les muntem al nostre gust amb la nata la crema i la fruita.
BON PROFIT!!! 




   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada