Pastís boníssim per a fer en temps de tardor.
Ingredients:
- 400 g de carbassa
- 50 g de farina
- 3 ous
- 3 cullerades de piñons
- 100 ml de llet
- Sal
- Pebre
Elaboració:
-Pelem la carbassa, li treiem les llavors i la tallem en daus. Ho bullim en una cassola amb aigua, sal i pebre. Deixar-ho coure durant 30 minuts, l'escorrem i la reservem. Deixem els pinyons en remull en aigua freda durant 15 minuts. Preescalfem el forn a 200°C.
- Triturem els daus de carbassa.
Fonem la mantega en una paella i la la deixem reposar fins que quedi tèbia, llavors la barregem amb els ous. Batem la barreja fins que dupliqui el volum i esdevingui espumosa. Incorporem aquesta preparació al puré de carbassa. Ho barregem bé i hi afegim la llet. Agreguem la farina, prèviament tamissada. Ho barregem bé.
- Posem sal i pebre a la massa i la incorporem em un motlle cobert amb paper de forn. Espolvoregem per sobre amb els pinyons prèviament escoreguts. Fornejem durant 45 minuts. Ho deixem refredar i ho posem a sobre d'una reixa de forn abans de servir
Bon Profit!
Font: lecturas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada