Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

diumenge, 13 de novembre del 2016

Nutella / Nocilla casolana

Aquí us deixem amb una recepta boníssima de crema de cacau i avellanes sense oli de palma.
L'oli de palma no l'hauríem de comprar, perquè, per aconseguir aquest oli es cremen selves senceres, i en elles moren molts animals, sobretot orangutants.


Ingredients:

-  450 g d'avellanes
- 250 g se sucre
- 80 g de cacau
- 250 g de llet d'arròs

Triturem les avellanes i hi afegim la resta dels ingredients, ho triturem tot fins que quedi homogeni.

Bon profit!


Resultado de imagen de cacao

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada