Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dissabte, 30 de juliol del 2016

Gaspatxo de la besàvia Enriqueta

La besàvia Enriqueta era de Freila (Granada) i feia un gaspatxo boníssim. És molt senzill.

Ingredients:
Foto de ecorganicweb.com. Aviat penjarem una nostra.

2 kg de tomàquets ben madurs
1 cogombre
1/2 pebrot vermell (o verd)
1 ceba petita
1 dent d'all
Oli d'oliva verge
Un bon vinagre
Sal

Elaboració:

Escaldeu els tomàquets per treure'ls la pell. Els poseu en un recipient juntament amb la resta de verdures per triturar-ho. Un cop triturat, afegiu-hi l'oli, el vinagre i la sal al gust. Ho podeu passar tot pel colador xinès, per tal que sigui més fi. L'heu de beure ben fresquet.

Si el trobeu massa espès, hi podeu afegir una mica d'aigua. També hi ha gent que posa una llesqueta de pa sec.

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada