Ingredients:
- 110 g de mantega a temperatura ambient
- 100 g de sucre
- 1 ou gran
- 225 g de farina
-1/2 culleradeta de bicarbonat
-1/2 culleradeta de sal
- 175 g de chips de xocolata
Preparació:
(abans de començar, preescalfa el forn a 180º C amb calor a dalt i a baix)
En un bol, bat a mantega amb el sucre blanc i moreno durant un quants minuts fins que quedi un textura cremosa.
Afegeix un ou i bat la crema de mantega uns minuts més, fins ue s'integri.
Barreja la farina, la sal, el bicarbonat. Afegeix-los a la crema de mantega i remou amb una espàtula perquè s'integrin.
Incorpora-hi les xips de xocolata i remou amb una espàtula fins que s'incorporin uniformament.
Posa la massa en un motlle rectangular folrat i allisa la superfície amb una espàtula.
Horneja la massa durant 20 minuts o fins que la superfície estigui daurada. Deixa-la refredar i talla-la en porcions rectangulars.
Queden boníssimes!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada