INGREDIENTS:
200g d'arròs per a sushi (blanc)
Sushit-zu, vinagre per a sushi ( pot ser vinagre normal)
Alvocat
Sèsam torrat
1 estoreta de bambú
Posa l'arròs en remull 20 min., esbandeix-lo bé fins que l'aigua surti neta i els bulls a 400g d'aigua durant 10 min. Fes-ho en una olla tapada. L'escorres, el poses en un bol i el vas remenant, mentre hi afegeixes una mica de Sushi-zu. L'arròs ha de quedar ben enganxós. Estira l'estoreta, posa-hi un full d'alga a sobre. Mulla't les mans perquè l'arròs no s'enganxi i fes-ne una capa sobre l'alga. Ara posa-hi el sèsam i dues tires d'alvocat juntes, paral·leles a com cargolaràs l'estoreta. Ara ja ho pots embolicar. Prem-ho bé. Talla-ho amb un ganivet, amb la fulla del ganivet mullada perquè no s'enganxi l'alga. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada