Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dilluns, 7 de juliol del 2014

Sushi

Avui menjar japonès.

INGREDIENTS:
200g d'arròs per a sushi (blanc)
Sushit-zu, vinagre per a sushi ( pot ser vinagre normal)
Alvocat
Sèsam torrat
Alga nori
1 estoreta de bambú

Posa l'arròs en remull 20 min., esbandeix-lo bé fins que l'aigua surti neta i els bulls a 400g d'aigua durant 10 min. Fes-ho en una olla tapada. L'escorres, el poses en un bol i el vas remenant, mentre hi afegeixes una mica de Sushi-zu. L'arròs ha de quedar ben enganxós. Estira l'estoreta, posa-hi un full d'alga a sobre. Mulla't les mans perquè l'arròs no s'enganxi i fes-ne una capa sobre l'alga. Ara posa-hi el sèsam i dues tires d'alvocat juntes, paral·leles a com cargolaràs l'estoreta. Ara ja ho pots embolicar. Prem-ho bé. Talla-ho amb un ganivet, amb la fulla del ganivet mullada perquè no s'enganxi l'alga. Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada