Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dilluns, 7 de juliol del 2014

Dorayakis (pastissets del Doraemon)

Segur que molts cops heu vist Doraemon, una sèrie de dibuixos animats i que al protagonista li encanten els pastissets de melmelada, atreviu-vos a provar-los!!!


INGREDIENTS: (6 unitats)

100 g de farina
1 ou
20 g de sucre
10 g de mel (barrejada amb una culleradeta de sucre)
1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic (s'ha de barrejar amb una culleradeta d'aigua)
60 cc d'aigua
180 g d'anko*

Batem un ou i el sucre fins que la barreja es torni blanca i hi afegim la mel i el bicarbonat sòdic que haurem barrejat amb l'aigua. A poc a poc, hi afegim la farina amb un colador i anem barrejant-ho bé. I ho deixem reposar mitja hora i mentrestant anem escalfant la planxa. Quan la planxa sigui calenta l'untem amb una mica d'oli i, amb una cullerada sopera hi posem una mica de massa fent uns discs de 8 cm. Quan veiem que fa una mica de bombolles la girem. Fem 12 discos.Posem una boleta d'anko en un dels discs l'escampem i la tapem amb un altre disc.

I ARA A DISFRUTAR!!! 

* ANKO: melmelada de mongetes vermelles del Japó (és molt bona encara que sigui de mongetes). Es pot trobar a les botigues asiàtiques per exemple de Barcelona. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada