Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dissabte, 5 de juliol del 2014

Saquets de pasta

Avui, saquets de pasta. Els saquets de pasta son molt difícils així que, si sou nens els que cuineu  aquesta recepta millor que feu rollets en lloc de saquets. Nosaltres també ho hem fet.

INGREDIENTS:

3 planxes grans de pasta brik.
12 talls de caramuixa
2 pastanagues
1 porro
1 carbassó petit
400 ml de tomàquet triturat
Mitja culleradeta de sucre
1 fulla de llaurer
1 dent d'all
2 culleradetes de caldo de verdures
4 culleradetes d'oli d'oliva
Sal
Pebre


Pelar l´all, picar-lo i fregi -lo uns segons en una paella amb la meitat de l´oli sense deixar que es dori. Afegir el tomàquet, sal, pebre, el llaurer rentat i el sucre.
Tapar i sofregir 12 min. Raspar les pastanagues rentar el porro i despuntar el carbassó. Rentar-los i tallar-los en daus. "Pochar" el porro i les pastanagues 5 minuts amb el reste d'oli banyat amb caldo a poc a poc. Afegir el carbassó, "salpimentar" i seguir la cocció 6 min. Rentar la caramuixa, escaldar-lo i escórrel. Tallar cada planxa de pasta en 4 quadradets i repartir en ells les verdures. Tancar-los i lligar-los amb la caramuixa courel's al forn durant 6 minuts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada