INGREDIENTS:
3 planxes grans de pasta brik.
12 talls de caramuixa
2 pastanagues
1 porro
1 carbassó petit
400 ml de tomàquet triturat
Mitja culleradeta de sucre
1 fulla de llaurer
1 dent d'all
2 culleradetes de caldo de verdures
4 culleradetes d'oli d'oliva
Sal
Pebre
Pelar l´all, picar-lo i fregi -lo uns segons en una paella amb la meitat de l´oli sense deixar que es dori. Afegir el tomàquet, sal, pebre, el llaurer rentat i el sucre.
Tapar i sofregir 12 min. Raspar les pastanagues rentar el porro i despuntar el carbassó. Rentar-los i tallar-los en daus. "Pochar" el porro i les pastanagues 5 minuts amb el reste d'oli banyat amb caldo a poc a poc. Afegir el carbassó, "salpimentar" i seguir la cocció 6 min. Rentar la caramuixa, escaldar-lo i escórrel. Tallar cada planxa de pasta en 4 quadradets i repartir en ells les verdures. Tancar-los i lligar-los amb la caramuixa courel's al forn durant 6 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada