Aquest menjar es cuina molt a l'estiu perquè és fresc i no s'ha de coure amb foc i es pot emportar mol fàcilment de pícnic en una carmanyola. Nosaltres el cuinem molt quan anem a la platja a sopar o a dinar i està boníssim!!!
INGREDIENTS: (4 persones)
250 g de sèmola de cuscús
2 llimones
8 cullerades d'oli
6 tomàquets
1 cogombre gran
Un grapat gros de menta
Unes branquetes de julivert
1 ceba mitjana
Olives negres
Sal i pebre
Posem el cuscús en un bol amb les vuit cullerades d'oli i ho remenem tot. Tallem el tomàquet en 4 grills i li traiem les llavors a sobre d'un colador perquè gust i el suc quedi en el bol. El tomàquet el tallem en trossos petits i el posem al cuscús.
Trinxem la menta i el julivert i els afegim al bol, pelem el cogombre i el partim per la meitat fins que quedin 4 trossos llargs i els tallem en daus. Agafem un grapat d´olives i les posem amb el cogombre que hem tallat, tallem la ceba crua a trossos petits i l'afegim en el bol.
Tallem les llimones per la meitat i les escorrem fins que quedi el suc que afegirem en el bol. Afegiu també la sal i el prebre.
Ara posem el tabulé a la nevera durant unes quantes hores i s´ha
d'anar remenant de tant en tant.
Si us el voleu menjar per dinar preareu-lo al vespre i si és per sopar prepareu-lo al migdia.
I ARA A MENJAR !!! BON PROFIT!!!
: )
Teniu un blog fantàstic, tenim moltes ganes de provar de fer les vostres receptes! Felicitats!!!!
ResponElimina