Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

diumenge, 13 de juliol del 2014

Tabulé

Aquest menjar es cuina molt a l'estiu perquè és fresc i no s'ha de coure amb foc i es pot emportar mol fàcilment de pícnic en una carmanyola. Nosaltres el cuinem molt quan anem a la platja a sopar o a dinar i està boníssim!!!

INGREDIENTS: (4 persones)

250 g de sèmola de cuscús
2 llimones
8 cullerades d'oli
6 tomàquets
1 cogombre gran
Un grapat gros de menta
Unes branquetes de julivert
1 ceba mitjana
Olives negres
Sal i pebre


Posem el cuscús en un bol amb les vuit cullerades d'oli i ho remenem tot. Tallem el tomàquet en 4 grills i li traiem les llavors a sobre d'un colador perquè gust i el suc quedi en el bol. El tomàquet el tallem en trossos  petits i el posem al cuscús.
Trinxem la menta i el julivert  i els afegim al bol, pelem el cogombre i el partim per la meitat fins que quedin 4 trossos llargs i els tallem en daus. Agafem un grapat d´olives i les posem amb el cogombre que hem tallat, tallem la ceba crua a trossos petits i l'afegim en el bol.
Tallem les llimones per la meitat i les escorrem fins que quedi el suc que afegirem en el bol. Afegiu també la sal i el prebre.
Ara posem el tabulé a la nevera durant unes quantes hores i s´ha 
d'anar remenant de tant en tant.

Si us el voleu menjar per dinar preareu-lo al vespre i si és per sopar prepareu-lo al migdia.

I ARA A MENJAR !!!  BON PROFIT!!!

: )








1 comentari:

  1. Teniu un blog fantàstic, tenim moltes ganes de provar de fer les vostres receptes! Felicitats!!!!

    ResponElimina