Ingredients:
100 g de nous pelades
3 plàtans
3 plàtans
100 g de xocolata negra fondant
125 g de mantega
250 g de farina
150 g de sucre
50 g de sucre candi
3 ous
Canyella
1 iogurt
1 sobre de Royal
Peleu els plàtans i aixafeu-los amb una forquilla. En un recipient barregeu-hi els ous, els dos sucres, la mantega (una amica tova), el iogurt i el plàtan.
Quan tot estigui benlligat, aneu-hi afegint la farina a poc a poc amb un colador, el llevat i la canyella.
Continueu barrejant-ho fins que aconseguiu una massa ben lligada. Ara ja podeu afegir els trossets de xocolata i les nous. Heu de barrejar-ho bé.
Quan tot estigui benlligat, aneu-hi afegint la farina a poc a poc amb un colador, el llevat i la canyella.
Continueu barrejant-ho fins que aconseguiu una massa ben lligada. Ara ja podeu afegir els trossets de xocolata i les nous. Heu de barrejar-ho bé.
Escalfeu el forn, poseu la massa en un motlle rectangunar (la forma és igual) i fiqueu-lo a coure en el forn 1h a uns 180 ºC.
BON PROFIT I QUE DISFRUTEU DEL BERENAR!!!
BON PROFIT I QUE DISFRUTEU DEL BERENAR!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada