Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dijous, 11 de juny del 2015

Plum cake

Aquesta és una recepta d'una mena de pastís molt bo. S'acostuma a menjar a Anglaterra a l'hora del tè.

Ingredients:
100 g de nous pelades
3 plàtans
100 g de xocolata negra fondant
125 g de mantega
250 g de farina
150 g de sucre
50 g de sucre candi
3 ous
Canyella
1 iogurt
1 sobre de Royal


Peleu els plàtans i aixafeu-los amb una forquilla. En un recipient barregeu-hi els ous, els dos sucres, la mantega (una amica tova), el iogurt i el plàtan.
Quan tot estigui benlligat, aneu-hi afegint la farina a poc a poc amb un colador, el llevat i la canyella.
Continueu barrejant-ho fins que aconseguiu una massa ben lligada. Ara ja podeu afegir els trossets de xocolata i les nous. Heu de barrejar-ho bé.
Escalfeu el forn, poseu la massa en un motlle rectangunar (la forma és igual) i fiqueu-lo a coure en el forn 1h a uns 180 ºC.

BON PROFIT I QUE DISFRUTEU DEL BERENAR!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada