Qui som?

Hola, som la Mar ,la Irene, l’Helena i la Martina, quatre cosines a qui ens agrada molt cuinar, dibuixar, jugar, viure aventures, esport... En aquest bloc us ensenyarem algunes de les nostres receptes perquè vosaltres també en pugueu gaudir tant com nosaltres.

Ens agradaria molt rebre els vostres comentaris.

També a Instagram: @descobrimlacuina

dimecres, 8 de juliol del 2015

Pesto

Resultat d'imatges de alfàbregaAquesta salsa es posa molta les pastes. L'ingredient principal és l'alfàbrega. Una planta aromàtica que es posa en alguns menjars.

Ingredients:
  • 50g de fulles d'alfàbrega
  • 4 cullerades de pinyons torrats
  • 2 dents d'all
  • 120ml d'oli d'oliva (virgen extra)
  • 115g de formatge parmesà acabat de ratllar
  • 25g de formatge pecorino acabat de ratllar 
  • 2 cullerades de nata líquida (opcional) per que tingui més sabor 

 Tritura l´alfàbrega, els alls i els pinyons fins aconseguir una pasta homogènia. 
Afegeix els 60ml de oli d'oliva i bat per que la pasta tingui una consistència cremosa. Incorpora poc a poc l´oli restant sense deixar de batre.

Incorpora els formatges i barreja-ho amb una cullera de fusta. Si es necessari posa-li sal i pebre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada