Si us agrada el marisc, amb aquest entrant us llepareu els dits!
INGREDIENTS:
1 qulio i mig de musclos
4 tomàquets
2 dents d'all
1 branca de julivert
1 trosset de pell de llimona
2 cullerades de vi blanc
Una mica de pa ratllat
Oli d'oliva
RECEPTA
Rentar els musclos, respallant les closques i retirant les balves. Posar-los en una cassola amb el vi i la pell de llimona rentada. Tapar i coure a foc viu durant quatre minuts. Remoure i tapar-ho una altre vegada, coure-ho un minut més y escórrels. Deixar refredar i retirar una de les balves.
Pelar i picar els alls. Rentar i picar fi el julivert. Fer dos trossos en forma de creu a la base dels tomàquets i escaldar-los durant dos minuts. Refrescar-los amb aigua freda i escórrels. Pelar-los i treure'ls les llavors i barrejarlos amb l'all i el julivert.
Farcir els musclos amb el picat a cullarades, i espolvorejar-los amb el pa ratllat. Regar-los amb una mica d'oli d'oliva i gratinar-los a baix del "grill" fins que quedin daurats.
I llestos per començar a menjar!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada